• Η 7η Ιουνίου, μια νέα αρχή

  Δελτίο Τύπου

  Δ.Λιντζερης: « η 7η Ιουνίου, μια νέα αρχή»

                      «Φεύγουμε από αυτή τη συνάντηση σοφότεροι και πιο συνειδητοποιημένοι όσον αφορά στην 7η Ιουνίου», μ΄ αυτά τα λόγια έκλεισε την εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, ο γνωστός δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος και συντονιστής της, την οποία διοργάνωσε ο βουλευτής β΄ Πειραιά Δ. Λιντζερης.

                    Μια εκδήλωση αφιερωμένη στην 30χρονη πορεία τα Ευρωπαϊκής Ένωσης, με καλεσμένους Ευρωβουλευτές από το χτες, το σήμερα και το αύριο.

                   Ο τ. υπουργός Αναστάσιος Πεπονής, η βουλευτής και υποψήφια ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη, ο ευρωβουλευτής Κώστας Μποτόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής και δ/ντης  του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου Γ.Α.Παπανδρέου Δημήτρης Δρούτσας μαζί με το βουλευτή Δημήτρη Λιντζερη και το δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο, συνέθεσαν ένα πάνελ με γνώσεις κι εμπειρία που μετέδωσαν και στην κατάμεστη από κόσμο Ένωση Ποντίων Νικαίας.

                Πλήθος πολιτών της β΄ Πειραιά (περισσότερα από 800 άτομα) και πολλοί παράγοντες όλων των δήμων κατέκλυσαν την αίθουσα και τη γέμισαν ασφυκτικά (καθώς και τον πεζόδρομο στην οδό Κιλικίας),διαψεύδοντας το γενικό κλίμα αρνητισμού που επικρατεί σε ολόκληρη την Ευρώπη για προσφυγή στις κάλπες.

               Έντονη η παρουσία της νεολαίας ξάφνιασε ευχάριστα τους παρευρισκομένους και ενθουσίασε με τις σοβαρές τοποθετήσεις τους.

               Ο Δ.Λιντζέρης ως καλός οικοδεσπότης είχε για όλους μια καλή κουβέντα ενώ έπλεξε το εγκώμιο του ευπατρίδη Αναστάσιου Πεπονή, για το υποδειγματικό του ήθος και την εντιμότητά του κατά τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας.

              Κλείνοντας την ομιλία του ο βουλευτής β΄Πειραιά τόνισε πως «και σήμερα ως Έλληνες και ως Σοσιαλιστές, μπορούμε να παλέψουμε για μια ειρηνική και ισχυρή Ευρώπη που θα υπηρετεί τρεις στόχους, την ισονομία, την ισηγορία, την ισοπολιτεία μεταξύ λαών , κρατών και πολιτισμών».

  Από το Γραφείο Τύπου

  01/06/2009