• Η Ν.Δ. είναι δέσμια της σκανδαλολογίας

  «Η Ν. Δημοκρατία είναι δέσμια της σκανδαλολογίας»

                 Από την εποχή του Μαύρου 89 η Ν.Δ., σέρνει τον κοινοβουλευτικό βίο και την πολιτική  στον αστερισμό της σκανδαλολογίας.               

                Οι μάσκες όμως  πλέον έπεσαν.

                Η Κυβέρνηση αρνείται την εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή για το μέγα έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος των ασφαλιστικών ταμείων. Σε βάρος των συντάξεων των απόμαχων της εργασίας.

               Η Ν.Δ. επικαλείται τη δικαιοσύνη μονάχα όταν μπορεί να την ελέγξει, ως όργανο, ως συμμέτοχο στην εξόντωση των αντιπάλων τους.

               Το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης ζητά τη σύσταση της επιτροπής. Κι η κυβέρνηση αρνείται.

              Κι ενώ στο παρελθόν ζητούσε ως αντιπολίτευση εξεταστική επιτροπή για ψύλλου πήδημα σήμερα αρνείται τις ευθύνες για ένα εξόφθαλμα αληθές σκάνδαλο.

              Το ζητούμενο για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι οι χειροπέδες και η επικοινωνιακή πολιτική διαπόμπευση στην όποια η νέα δημοκρατία κατέφυγε κατά το παρελθόν, αλλά να αναδείξει τις πολιτικές ευθύνες, την υποκρισία και την ενοχή.

             Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι ιδιοκτήτες της περιουσίας του ελληνικού λαού. Είναι απλά εφήμεροι διαχειριστές της.

           Γι αυτό κι οφείλει να διασφαλίσει στον ελληνικό λαό το δικαίωμα να γνωρίζει απόλυτα την αλήθεια για τα ασφαλιστικά ταμεία και μετά ας υποσχεθεί ξανά για συντάξεις πάνω από το όριο της φτώχειας.

            Η κυβέρνηση αρνείται τη διαφάνεια. Στο όνομα ποιας ηθικής; Ποιας νομιμότητας; μόνο στο όνομα της αριθμητικής; Της πλειοψηφίας στη Βουλή;

            Η βάση του κοινοβουλευτικού μας συστήματος είναι πρωτίστως ηθική και δευτερεύοντος Νομική. Η νομική πλευρά του ζητήματος καθιερώνει τη δυνατότητα της πλειοψηφίας να κυβερνά.

           Ας δώσουν πρώτα πίσω στο λαό αυτά που πήραν οι Γιάπηδες, οι γραμματείς και Φαρισαίοι και μετά ας ξαναδώσουν όσες υποσχέσεις θέλουν….