• Τροπολογία, για τα καλά και συμφέροντα της Ν.Δ.

  «Τροπολογία, για τα καλά και συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας»

                       Υπέρ των οικονομικά αδυνάτων οικιστών της Σαλαμίνας τάχθηκε σε ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση για την τροπολογία του Δασικού, ο βουλευτής β΄ Πειραιά Δ. Λιντζέρης… Αλλά και κάθετα αντίθετος στη νέα γενιά αυθαιρέτων που επιχειρεί να περάσει η Νέα Δημοκρατία «χρησιμοποιώντας» τους φτωχούς εις όφελος των πλουσίων.

                    « Με πρόσχημα τους μη έχοντες της Β΄ Πειραιά,  της Σαλαμίνας, όπου χαρακτηρίζονται αυθαίρετες οι πρώτες κατοικίες τους , οι οποίες βρίσκονται  μέσα σε εκτάσεις που δεν είναι δασικές ούτε κατά 25%,  ούτε κατά 15%,  αλλά ούτε κατά το 1%  κι είναι δασικές  μόνο κατ΄ορισμόν  από κάποιες προπολεμικές φωτογραφίες, η Κυβέρνηση επιχειρεί να «αθωώσει» και τις βίλες της Βάρης και των βορείων προαστίων» υποστήριξε ο κ. Λιντζέρης και τόνισε ότι

                   « πρέπει να μπει μια τεράστια διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στους έχοντες και κατέχοντες και  στους μη έχοντες».

                    Ο βουλευτής διευκρίνισε ότι υπάρχει οξύ πρόβλημα στην Σαλαμίνα για

  χιλιάδες οικιστές και μικροιδιοκτήτες και πρότεινε να παγώσουν τα πρόστιμα μέχρι να οριστικοποιηθεί ο χάρης.

                   Η Ν.Δ. κατέθεσε μια τροπολογία οπερέτα η οποία -πρωτοφανώς για τα κοινοβουλευτικά χρονικά – δεν έφερε την υπογραφή των αρμόδιων Υπουργών ΠΕΧΩΔΕ και Δικαιοσύνης, γι αυτό και τελικώς την απέσυρε.

                  Προσπάθησε με άτεχνο τρόπο να επιρρίψει τις ευθύνες απόσυρσης στην αντιπολίτευση προκειμένου να καλύψει την κυβερνητική ανεπάρκεια και τις εσωτερικές συγκρούσεις, πράγμα που αποδείχτηκε στη Βουλή.

                                                                                    Από το Γραφείο Τύπου