• ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

    Στις πυρόπληκτες περιοχές  του Νομού Ηλείας βρέθηκε με τη διακομματική  Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, ο βουλευτής β΄ Πειραιά Δημήτρης Λιντζέρης, για αυτοψία στις «πληγές» που άφησε πίσω του το πιο καταστροφικό καλοκαίρι από πλευράς πυρκαγιών.

               Η επίσκεψη περιοδεία πραγματοποιήθηκε σε μια εποχή που οι επιπτώσεις οπό τις φωτιές κάνουν εμφανή τα σημάδια τους, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που προκαλούν πλημμύρες.

              Ο κ. Λιντζέρης ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο τομέα, θεωρώντας πως για να έχουμε μέλλον όλοι στον κόσμο πρέπει πρωτίστως να φροντίσουμε το παρόν του συστήματος που μας περιβάλλει.

             Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο βουλευτής β΄ Πειραιά καθώς και οι συνάδελφοί του είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με κατοίκους των περιοχών της Ηλείας που πέρασαν και περνούν δύσκολες στιγμές μετά την καταστροφή και να μάθουν από τους ίδιους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθώς και το τι περιμένουν από την Πολιτεία.

            Ο κ. Λιντζέρης από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί την πορεία των έργων που έχουν ανακοινωθεί, υπέρμαχος και συμπαραστάτης του να ξαναδημιουργήσουν τη ζωή τους όπως ήταν πριν τον Αύγουστο του 2007.